
Meer dan een mengeling van water en bloem
Bovenstaande titel mag je letterlijk nemen. Mijn brood is zoveel meer dan het samenbrengen van water, bloem, zout en gist. Het is handenarbeid waarbij elk ingrediënt in de juiste verhouding en op tijd gemixt wordt. Het deeg wordt met passie gekneed en krijgt de tijd om te rijzen om het brood luchtig en licht verteerbaar te maken. Bovendien gaat alle brood ter plekken de oven in, want ik ben echt een warme bakker.
Elke manipulatie verloopt super hygiënisch. Mijn bakkerij is dan ook kraaknet. Spring zeker eens binnen als je mijn open bakkerij wil zien.


Van wit tot meergranenbrood, van harde broodjes tot sandwiches
Je vindt bij Bakkerij Kris een uitgebreid gamma van zelfgebakken broden. Ik bak met de fijnste bloem en alle granen die het veld te bieden heeft. Ik verwerk in mijn deeg ook allerlei gezonde zaden die tegenwoordig zo in trek zijn. Het resultaat is ovenvers voedzaam brood voor een smakelijk ontbijt of kleine broodjes als volwaardige begeleiding van elke maaltijd.
Wit brood
Donker brood
Meergranenbrood
Pompoenbrood
Rozijnenbrood
Chocoladebrood
Pistolets: wit, grof, tijger
Zachte sandwiches
Grof brood
Volkorenbrood
Lijnzaadbrood
Zonnebloembrood
Suikerbrood
Mueslibrood
Harde broodjes
Franse baguette: wit, grof

